Geert Hunaerts verklapt of Peter en Femke weer een koppel worden in 'Thuis'

door: STG
Thuis - Peter.jpg
Afbeelding bron: Eén

Veel kijkers van 'Thuis' vinden het nog altijd jammer dat het huwelijk tussen Peter en Femke is stukgelopen. Zowel Peter als Femke zijn weer single.

Toch hopen veel kijkers dat het nog goed komt tussen Femke en Peter. Paulien is intussen samen met Paulien. Ze willen graag voor een kindje gaan. Ook Kobe kwam om in een auto-ongeval. Allemaal gebeurtenissen die voor de fans zorgen voor hoop.

Ze hopen zo dat Peter en Femke elkaar op deze manier terug kunnen vinden. In de podcast 'De Thuisploeg' laat Geert al in zijn kaarten kijken. "Het zou saai zijn mocht het ideale koppeltje voor heel hun leven perfect zijn", klinkt het.

Hij moet de fans dan helaas ook teleurstellen. “Ik moet eerlijk toegeven: ik weet het zelf niet. De cast wordt namelijk alleen op de hoogte gehouden van de verhaallijnen op lange termijn. “We hebben dus wel een idee welke richting we uitgaan, maar niet specifiek”, zegt Geert.

We moeten dus nog even afwachten of het uiteindelijk goed komt. Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van 'Thuis' om 20u10 op Eén.