Janine Bischops doet straffe onthulling over 'Thuis': "Een halfjaar langer kon ik niet meer opbrengen"

door: STG
Afbeelding bron: Medialaan

Janine Bischops speelde tot 2016 de rol van Jenny Verbeeck in 'Thuis'. Tegenwoordig is ze te zien in verschillende series waaronder 'Familie', waar ze de rol van Brigitte speelt.

Janine Bischops speelde van 1995 tot 2016 Jenny Verbeeck in de veelbekeken Eén-soap 'Thuis'. Sinds 2017 is ze te zien als Brigitte De Wulf in 'Familie' bij VTM. In een interview met Primo blikt ze terug op haar carrière.

"Na mijn vertrek bij 'Thuis' dacht ik dat mijn carrière voorbij was. Maar het tegendeel is dus waar. Ik heb nog nooit zo hard gewerkt. Ik werd gevraagd voor een gastrol in 'Familie'. Ik blijf theater doen én ik zit in '#LikeMe'. Daar ben ik nog steeds erg trots op," steekt Janine van wal.

"Ik wilde gewoon weg. Ik zag geen uitdaging meer in die rol," zegt Janine, die 21 jaar op de set van de soap stond. "Eigenlijk was het de bedoeling om Jenny in ‘Thuis’ een mooi einde te geven, maar dan moest ik een halfjaar langer blijven, en dat kon ik niet meer opbrengen. Ik ben zelfs twee jaar langer gebleven dan ik wou omdat ik mijn collega's niet kon missen," aldus Janine.