Producer van 'Thuis' verklapt belangrijke verhaallijn: "Zal voor veel tumult en actie zorgen"

door: STG
Afbeelding bron: Eén

Het 28ste seizoen van 'Thuis' is gestart met een echte rotvaart. Producer Hans Roggen voorspelt de komende weken veel tumult en actie.

Dat het nieuwe 'Thuis'-seizoen met een behoorlijke snelheid is gestart mag wel duidelijk zijn. Een dode, een comapatiënt, twee rechtszaken, twee kidnappingen, een burn-out, en een nakend huwelijk, het lijkt nog maar het begin van wat er nog allemaal staat te gebeuren.

In Dag Allemaal verklapt producer Hans Roggen dat er nog meer van dat alles zit aan te komen. "Vandaag vraagt de kijker meer actie en drama. Wij moeten er voor zorgen dat er elke dag in onze 24 minuten boeiende verhalen worden verteld. Er moet dus veel gebeuren. En dat zal zo blijven", zegt Hans.

Een belangrijke verhaallijn wordt zonder twijfel de kinderwens van Lowie. "Lowie wil met Paulien wensouder zijn, zonder dat die twee een koppel zijn. Pauliens zus Katrien wil eiceldonor zijn en Tamara draagmoeder. We verwachten dat die verhaallijn veel reacties zal uitlokken", zegt Hans. 

Ook bij de cast zelf komen er al uiteenlopende meningen aan bod van verschillende personages en betrokkenen. "We zien wel waar hun verhaal naartoe leidt of eindigt", aldus Hans.

 

Tags thuis