Schrijver van 'Thuis' verklapt het al over nieuw seizoen: "Om u tegen te zeggen"

door: STG
Leah Thys
Afbeelding bron: VRT/Thuis

Binnenkort kunnen we weer kijken naar het nieuwe seizoen van 'Thuis'. Hoewel de afloop van een reeks cliffhangers nog geheim moest blijven, licht één van de schrijvers nu toch al een tipje van de sluier.

De seizoensfinale van 'Thuis' hakte er stevig in bij heel wat kijkers. Ze kijken dan ook massaal uit naar de start van het nieuwe seizoen eind augustus.

Toch hoeven we zolang niet meer te wachten om meer te weten. In de Krant van West-Vlaanderen licht schrijver Piet Baete al een tipje van de sluier. Naast een nieuwe begingeneriek zijn er nog tal van grote veranderingen op komst.

“Waar mijn voorgangers bij ‘Thuis' misschien meer feelgood nastreefden, heb ik de ambitie om meer suspense op te wekken”, klinkt het. “Het tempo mag iets hoger en ik hou ervan om de dingen op de spits te drijven."

"Ik wil de harten van de ‘Thuis'-kijker sneller doen slaan. Als ik mijn werk goed doe, moeten die straks een nóg grotere drang voelen om te kijken. Verwacht je dus aan een reeks cliffhangers om u tegen te zeggen”, klinkt het veelbelovend.

Tags Thuis