'Thuis'-acteurs Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels maken opmerkelijke afspraak: "Sommige mensen gaan dit horror vinden"

door: LHX
Lynn Van den Broeck - Mathias Vergels
Afbeelding bron: instagram@lynn_vdbroeck

In de podcast '22 minuten stomme vragen' is deze week 'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck te gast. Zij vertelt dat zij en haar vriend Mathias Vergels een wel héél opmerkelijke afspraak hebben gemaakt met de rest van de familie.

"Moet ik eens iets supertriestigs vertellen?", vraagt Lynn Van den Broeck wanneer het over kerstshoppen gaat. "Wij gaan dit jaar geen cadeaus doen."

Dat hebben zij en Mathias Vergens beslist, samen met de rest van de familie. "We moeten dat herzien in deze tijden van overconsumptie, dus we hebben besloten dat we kwalitatieve dingen gaan doen met elkaar, in plaats van cadeaus."

"Sommige mensen gaat dit misschien horror vinden", beseft ze. "We gaan dat niet meer doen, want er zitten vaak heel nutteloze cadeaus bij. En het bespaart mij veel tijd! Ik hoef niet naar de winkel, en normaal was ik nu al bezig op bol.com."

Ze moet toegeven dat ze er nog aan heeft gedacht om tóch iets voor Mathias te kopen. "Maar hij gaat zich dan kut voelen, want hij gaat niets hebben voor mij", klinkt het.

Download nu de gratis app van Redactie24