'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck doet verrassende onthulling over Mathias Vergels

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

'Thuis'-acteurs Lynn Van den Broeck en Mathias Vergels spelen respectievelijk de rollen van Viv en Lowie. Ze werken niet alleen samen, ze wonen ook samen. 

Wanneer Lynn Van den Broeck te gast is in de podcast '22 minuten stomme vragen', wordt haar gevraagd of ze gewoonlijk haar teksten goed op voorhand instudeert, of eerder lastminute. 

"Het is te zien", luidt haar antwoord. "Ik kijk altijd heel goed wat voor draaidag ik heb. Als het één scène is, durf ik die wel 's morgens in de make-up snel te lezen. Maar als het een hele dag is, blok ik dat wel echt op voorhand."

Als haar vervolgens gevraagd wordt wie van haar collega's daar het ergst in is, moet ze een ietwat gênant antwoord geven. "Mijn lief", lacht ze.

"We zitten dan 's avonds in de zetel en denken: we hebben morgen draaidag, wat gaan we doen? Gaan we nog een aflevering 'Game of Thrones' opzetten of gaan we het script er eens bij nemen?" De beslissing is dan meestal snel gemaakt.

Toch betekent dat niet dat Mathias zijn werk niet doet. "Hij staat wel vroeger op en is dan een uur vroeger op de set", aldus Lynn. "Hij functioneert beter met een frisse kop."

Download nu de gratis app van Redactie24