'Thuis'-kijkers maken zich opvallende bedenking na nieuws over intrede Marieke Dilles als Vicky

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Komend seizoen mogen we een nieuw gezicht in 'Thuis' verwelkomen. Actrice Marieke Dilles zal in de huid kruipen van Vicky, de zus van Dieter en moeder van Ilias.

Na de intrede van Erik Goossens aan het einde van het vorige seizoen is Marieke Dilles het tweede nieuwe gezicht in 'Thuis'. Afgelopen seizoen was er vooral sprake van gezichten die verdwenen. Soms tot grote teleurstelling van de fans. 

Heel wat kijkers zijn alvast benieuwd naar de nieuwe verhaallijnen waarvoor Marieke als Vicky zal zorgen. "Ben blij haar terug te zien. Ze past volledig in 'Thuis'", vindt een kijker. "Leuke actrice. Kijk ernaar uit", lezen we nog. "Ik zie haar graag acteren!", klinkt het verder.

Anderzijds merken kijkers ook op: "Waarom die anderen wegsturen om anderen binnen te pakken." En: "Ik vind het spijtig dat sommige acteurs er uit moesten voor besparingen en dat er nu weer nieuwe bij komen", zegt een andere kijker.

"Goede actrice, knappe dame ook... maar toch betreur ik nog steeds het ontslag van Tania (Katrien De Becker). Zogezegd omdat er te veel acteurs waren. Zeer vreemd dat er na haar vertrek toch weer nieuwe bij komen", aldus nog een kijker.

Tags Thuis