Wow! 'Thuis'-acteur Mathias Vergels zet indrukwekkende prestatie neer

door: LHX
Mathias Vergels
Afbeelding bron: Photonews

Mathias Vergels is bekend van zijn rol als Lowie in 'Thuis' en als zanger. Daarnaast is hij ook erg sportief, zo blijkt.

Op Instagram deelt Mathias Vergels een reeks opvallende beelden. We zien hem er alles geven in de Ironman en trots over de finish lopen. Wat een straffe prestatie!

"Het was december 2023 toen mijn vrienden en ikzelf beslisten om ons leven over een iets andere boeg te gooien", schrijft hij erbij. "De cafés en de pinten zouden we inruilen voor koersvelos, loopschoenen en zwembrillekes."

"Toegegeven, de trainingsschema's combineren met een zeer onregelmatig leven, het is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest. Maar verdomme... Het was elke moeilijke dag waard. Merci aan iedereen die mij heeft gesteund de laatste maanden."

Van zijn volgers kan Mathias op veel bewondering rekenen. "Jawadde, fier hoor", wordt er gereageerd. "De max! Proficiat!" "Held." "Topprestatie!"

Ook zijn 'Thuis'-collega's zijn trots op hem. "Held!", noemt Yemi Oduwale hem. "Straf gedaan op zo'n korte tijd", vindt Ann Pira. "Kanjer", klinkt het bij Tine Priem.