'De Verhulstjes' schenken op Jos prachtig eerbetoon

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram @deverhulstjes

Vanavond is er een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes'. De eerste aflevering op VIER miste zijn start niet. Er keken zo'n 711.000 Vlamingen na hun eerste avontuur.

De aflevering werd opgenomen in november. We kregen te zien hoe de vader van Gert Verhulst werd opgenomen in het ziekenhuis. De dokters vonden niets.

De familie dacht dat alles wel goed zou komen, maar niets was minder waar. Opa Jos overleed tijdens de kerstvakantie. Hij werd 90 jaar.

In de aflevering van vanavond en die van volgende week zie je Jos nog kort opduiken. Hij gaat facetimen met Gert. "Tijdens de kerstvakantie lagen de opnames stil", legt VIER uit in 'Het Laatste Nieuws'.

"De overige afleveringen werden na zijn overlijden gedraaid en zijn nog niet gemonteerd. In die episodes zal er een korte verwijzing zitten naar wat er gebeurd is."

De aflevering van vanavond dragen 'De Verhulstjes' dan ook op aan opa Jos. Op het einde van de episode klinken ze nog dat hij snel het ziekenhuis zou mogen verlaten, wat jammer genoeg niet gebeurde. Op het einde van de aflevering komt er: 'In liefdevolle nagedachtenis van Jos Verhulst'.