Gert Verhulst aanvaardt opmerkelijke uitdaging: “Dan loopt hij in z’n blootje rond de Heizel”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Binnenkort zien we de familie Verhulst in de docureeks ‘De Verhulstjes’. Het is absoluut niet de bedoeling van Gert Verhulst en co om de Planckaerts te overtreffen.

“Wij hebben met veel plezier naar De Planckaerts gekeken”, benadrukt Viktor Verhulst in Het Nieuwsblad. Gert kreeg zelfs al een berichtje van Eddy Planckaert. Die sprak eerder al vol lof over de familie: “Ze hebben het gemaakt, maar zijn volks gebleven.”

Met ‘De Verhulstjes’ willen Gert en zijn gezin een eerlijk beeld geven van wie ze zijn en hoe ze leven. “We gaan ook niets in scène zetten”, benadrukt Gert. Toch is Gert voorzichtig met uitspraken over de reeks.

Heizel

“Voor hetzelfde geld mislukt het programma. We zitten op VIER. Het zal niet, zoals bij de Planckaerts, in de miljoenen lopen, maar in de honderdduizenden”, legt Gert uit. Halen ze toch meer kijkers dan verwacht wordt, staat Gert een opmerkelijke uitdaging te wachten.

“Bij een miljoen loopt ons vader in zijnen bloten vier toeren rond de Heizel”, oppert Viktor. “Bij een miljoen? Met veel plezier!”, besluit Gert.