Gert Verhulst erg hard aangepakt: “Verdient die nu nog niet genoeg? Schandalig!”

door: COS
Afbeelding bron: Instagram

Gert Verhulst en zijn gezin treden in de voetsporen van de Pfaffs en de Planckaerts. Met ‘De Verhulstjes’ krijgen Gert, Viktor Verhulst en Marie Verhulst een realityreeks.

Het nieuws over de nieuwe familie die realityland zal betreden, stoot op heel wat verdeeldheid op sociale media. “Ja, ze moeten ergens geld halen nu hè”, reageert Sandra op Facebook.

Dat vindt ook Rita: “Verdient die nu nog niet genoeg? Zal zeker zijn verlies van de pretparken moeten compenseren terwijl duizenden hardwerkende mensen gedwongen hun zaak te sluiten. Schandalig!”

Ook op Twitter blijven de reacties niet uit. “’ De Verhulstjes’ is de perfecte symboliek van wat er misloopt in ons medialandschap. En dan heb ik het lang niet alleen over de naam”, klinkt het scherp bij Matthias.

Chateau Samson

Toch zien verschillende mens er de humor van in. “Gaan ze ook een kasteel renoveren”, lacht Dia. “Chateau Samson”, oppert Dirk.

De familie Verhulst kan ook op heel wat steun rekenen. “Laat ons genieten van deze warme en leuke familie, rijk of niet”, vindt Maddy. “Het zal ons een leuke en ontspannende avond brengen”, reageert Rita op Facebook. En ook Vic is fan: “Ik ga zeker kijken!”