Jani Kazaltzis barst in tranen uit: “Mijn wereld zakte ineen”

bron: Gert Late Night
door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Jani Kazaltzis komt op televisie vaak over als een vrolijke en enthousiaste man. De afgelopen jaren ging hij echter door een diep dal.

Jani Kazaltzis en zijn partner gingen enkele maanden geleden definitief uit elkaar. Ze zouden op dit moment 13 jaar samen geweest zijn. “Ik denk dat de mensen dat niet weten, maar ik ben drie jaar heel triestig geweest”, geeft Jani toe aan James Cooke in ‘Bedgeheimen’. “Dat is mijn beste vriend en we zien elkaar iedere dag. Het is oké. Maar je hebt wel het gevoel dat je wereld ineenzakt.”

De moeilijke periode van Jani ging gepaard met donkere gedachtes. “Maar ik zou mezelf nooit ontnemen van het leven. Ik heb wel op het punt gestaan dat ik dacht: Als ik morgen nu niet meer wakker word: ‘I don’t care’.”

Hoewel je zou denken dat zijn televisiewerk, waar hij altijd enthousiaste ‘Jani’ moet opvoeren, enorm moeilijk was, denkt Jani daar helemaal anders over. “Dat heeft me gered. De camera. Daar kon ik gewoon in mijn wereld kruipen van lachen en plezier maken. En daar mocht dat ook. Maar als je dan thuiskomt en je trekt de deur toe, dan val je in een put.”