Analist Stef Wijnants is hard voor Genk: "Het houdt eens op"

door: MAB
John van den Brom
Afbeelding bron: Photonews

Genk verloor zondag met 2-0 tegen de laatste in de stand, Beerschot. De Limburgers staan op de achtste plaats in de Jupiler Pro League met 21 punten uit 15 wedstrijden. Dat zijn zwarte cijfers voor het ambitieuze Genk. Er moet dus iets veranderen.

Analist Stef Wijnants legt na de 2-0 nederlaag tegen Beerschot niet alle schuld bij coach John van den Brom. "Zijn stoel wankelt allicht. Het is natuurlijk niet de schuld van een coach, dat de vele kansen gemist worden of dat zoals gisteren de doelman van de tegenpartij een wereldpartij keept", vertelt hij bij Sporza.

Maar een club als Genk moet resultaten halen, zeker met de ruime kern waarover de Limburgers beschikken. "Van den Brom is nu een jaar coach, hij heeft zijn hachje al eens in februari gered. Dan is de vraag: hoeveel geduld hebben ze nog in de bestuurskamer?"

Gelukkig staan de supporters alsnog achter hun trainer. Dimitri De Condé, Head of Football, steunt van den Brom ondanks de mindere resultaten. "Maar eens houdt het op", besluit Wijnants. 

Tags