Anderlecht-doelman Van Crombruggen is het beu: "Vraag het maar aan de mollen"

door: MAB
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht kon gisteren nog eens winnen op het veld van Charleroi (1-3). Paars-wit kon de zege goed gebruiken, want de afgelopen weken leek het alsof er een bom was ontploft in de Brusselse kleedkamer.

Hendrik Van Crombrugge, doelman van Anderlecht, stond na de partij de pers te woord. "We hebben mekaar in de ogen gekeken en mekaar op scherp gezet. We hebben goed gereageerd", verwijzend naar de wedstrijd tegen Charleroi. 

Maar Van Crombrugge had ook een duidelijke boodschap naar enkele spelers in de groep.  "Als jullie iets willen weten, moeten jullie het maar aan de mollen vragen. De mollen brachten naar buiten dat we een groepsgesprek hebben gehad. Waardoor er in de media een verhaal is gecreëerd alsof dit weleens de laatste match van onze coach kon zijn."

De positie van Vincent Kompany lijkt echter veilig te zijn. De keeper van paars-wit is de leugens die naar de pers gelekt worden dan ook kotsbeu. "Dat stoort mij enorm. De mollen mogen ook eens aan de pers lekken dat de sfeer in onze kleedkamer goed is, want dat is echt zo."

Tags