Antwerp-coach Priske weigert Belgische sterkhouder nog kansen te geven

door: MAB
Brian Priske Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp maakt zich op voor de derby tegen Beerschot van zondag. The Great Old staat voorlopig tweede in het klassement en dat is deels te danken aan de uitgebreide kern van de ploeg. Sommige spelers komen daardoor echter niet meer aan spelen toe. 

Zo lijkt coach Priske geen vertrouwen meer te hebben in de ervaren Faris Haroun. De middenvelder is sinds twee weken terug fysiek in orde, maar werd in de afgelopen twee wedstrijden niet eens opgenomen in de selectie. De 36-jarige Haroun speelde dit seizoen een magere 53 minuten voor Antwerp. 

Faris vertelde zelf aan Gazet van Antwerpen dat hij wegens sportieve redenen niet in de selectie zat. Haroun, die is al sinds 2017 bij Antwerp actief is, lijkt een deel van zijn pluimen te zijn verloren en dat merkt ook Brian Priske

Zelfs als de middenvelder fit is, moet hij Radja Nainggolan, Birger Verstraete en Alhassan Yusuf voor zich dulden in de Antwerpse hiërarchie. Of de ervaren Belg met Tsjadische roots nog aan de bak komt bij The Great Old dit seizoen, is nog maar de vraag. 

Tags