Arsenal wil 20 miljoen pond betalen voor goudhaantje Club Brugge

door: CDC

Ook Arsenal ziet dat Club Brugge momenteel op hoog niveau speelt. Vooral in de voorlinie van Blauwzwart lijkt er veel talent rond te lopen, en daar willen de Gunners nu een speler van wegplukken.

De Britse krant The Sun weet dat de Londense club verregaande interesse heeft in Noa Lang. De Nederlander die vorige woensdag nog verkozen werd tot man van de match in de kraker tegen PSG werd ook geselecteerd in de Nederlandse nationale ploeg en loopt steeds meer in de kijker van internationale topclubs.

Arsenal zou 20 miljoen pond veil hebben voor Lang die dit seizoen al aan 4 goals en 4 assists zit. De Londense club gaf deze zomer reeds 150 miljoen pond uit aan transfers, maar kende een matige start. De eerste drie wedstrijden werden verloren, maar de laatste twee kon ze wel winnen. 

Het bedrag van 20 miljoen pond, of 23,3 miljoen euro lijkt echter aan de lage kant. Lang verlengde nog maar pas zijn contract bij Brugge en er zijn nog heel wat andere topclubs die de flankaanvaller wel zien zitten. 

Tags Noa Lang