Atletico Madrid komt met opmerkelijke behandeling voor Carrasco

door: MAB
Afbeelding bron: Photonews

Yannick Carrasco is in bloedvorm bij Atletico Madrid. De flankaanvaller was de afgelopen vier wedstrijden goed voor een doelpunt en drie assists in de Spaanse competitie. Ook bij de Rode Duivels droeg hij zijn steentje bij door te scoren en een assist af te leveren tegen Estland. 

Het worden drukke weken voor de Spaanse grootmacht. Morgen ontvangen ze thuis Mallorca, volgende week dinsdag trekken ze naar Porto voor de Champions League en volgende week zondag volgt de absolute topper tegen stadsrivaal Real Madrid. Momenteel staat Atletico op zeven punten van 'De Koninklijke', maar ze hebben een wedstrijd minder gespeeld. 

Carrasco speelt een grote rol bij de goede vorm van Atletico en dat beseffen ze bij het bestuur maar al te goed. Cadena SER meldt dat de Belg er niet zal bij zijn in de partij tegen Mallorca vanwege een lichte blessure. Hij blijft, samen met José Maria Gimenez, aan de kant zaterdag om in topvorm te zijn tegen Porto.

Los Colchoneros moeten absoluut winnen in Portugal willen ze Europees overwinteren. Atletico staat laatste in Groep B met vier punten, evenveel als AC Milan dat op hetzelfde moment Liverpool ontvangt. 

Tags