Barcelona denkt al aan de terugkeer van Messi

door: MAB
Lionel Messi
Afbeelding bron: Photonews

Messi kondigde afgelopen zomer in tranen aan dat hij Barcelona verliet en naar PSG trok. De financiële situatie in Camp Nou liet hen niet toe om de Argentijnse superster nog aan zich te binden. Maar de Blaugrana denken al aan een eventuele terugkeer van 'hun' Messi. 

 

Er werd door critici naar verschillende mensen met de vinger gewezen. Het vertrek van Messi leek de doodsteek voor een al stevig gehavend Barcelona. Momenteel staat de Catalaanse grootmacht op een povere negende plaats in La Liga. Clublegende Xavi Hernandez moet nu, als coach, proberen het tij te keren.

Messi tekende voor twee seizoen bij Paris Saint-Germain, maar voorlopig lijkt hij zijn weg niet te vinden in de Franse hoofdstad. Hij speelde nog maar vijf wedstrijden dit seizoen en kon niet scoren of een assist afleveren. Ook zou Parijs hem niet aanstaan.

Het contract van de Argentijn bij PSG loopt af in 2023. Victor Font, die tegelijk met Joan Laporta kandidaat was voor het presidentschap, dringt er bij Barcelona op aan na te denken over een oplossing. "Zijn vertrek heeft de club in een lastig parket gebracht. De club moet nu al beginnen nadenken hoe ze Messi in 2023 kan terugbrengen," vertelde hij aan Marca.  

Tags