Bart De Wever heeft duidelijk antwoord voor Paul Gheysens na uithaal over stadiondossier

door: JDH
Bart De Wever
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp-voorzitter Paul Gheysens sprak burgemeester Bart De Wever aan over het stadiondossier. Maar die antwoordde duidelijk op Gheysens. 

Paul Gheysens en Antwerp zijn nu al enkele jaren aan het wachten om Tribune 2 te kunnen renoveren. De familie Mintjes is eigenaar van de grond waarop de tribune staat en een overeenkomst lijkt niet mogelijk. 

Gheysens sprak burgemeester De Wever publiekelijk aan over het dossier, maar die moet de voorzitter teleurstellen. "Het gaat om een zaak tussen private partijen, die geen overeenkomst vinden. De stad is geen partij in het dossier", zei hij in De Afspraak

"Wij hebben geen grondpositie in de zaak, we kunnen enkel faciliteren. Op Beerschot zijn we de huisbaas, op Antwerp niet", stelde De Wever nog. Toch hoopt De Wever dat er een oplossing komt. 

"We kunnen alleen maar hopen dat beide partijen een overeenkomst sluiten. Het zijn allemaal mensen die de club in het hart dragen. En als je een hart hebt voor de club maak je een overeenkomst om Champions League mogelijk te maken."

 

Tags