BBC brengt opmerkelijk profiel van Charles De Ketelaere

door: CDC
Noa Lang - Charles De Ketelaere
Afbeelding bron: Photonews

Charles De Ketelaere speelde al enkele uitstekende wedstrijden in de Champions League voor Club Brugge. Ook de BBC zag hem uitblinken tegen Messi en co en maakte een uitgebreid portret van het jonge supertalent. Een eer die spelers uit de Belgische competitie maar zelden te beurt valt.

"King Charles" is al gekend in België, en nu ontdekken de Engelsen hem ook steeds meer en meer. De BBC ziet zo veel symboliek in de voorzet van De Bruyne aan De Ketelaere toen die scoorde in de Nations League. CDK geldt immers als de opvolger van KDB. 

De BBC merkt op hoe stijl zijn klim was in het professionele voetbal. De Ketelaere valt volgens hem op door zijn elegantie, vindingrijkheid en technische bagage in combinatie met zijn grootte. Ook heeft hij de gave om erg belangrijke doelpunten te scoren.

Zijn supertalent weerhoudt hem niet om bescheiden te blijven. De Ketelare blijft een normale jongen die niet naast zijn schoenen loopt. Nog een eigenschap die hij deelt met De Bruyne. Ze waarschuwen Pep Guardiola dan ook voor de jonge speler.