Beerschot wilt zo weinig mogelijk Antwerp-supporters in hun stadion zien

door: MAB
beerschot
Afbeelding bron: Photonews

Zondag om 13.30 ontvangt Beerschot (laatste in het klassement) eeuwige stadsrivaal Antwerp (tweede in het klassement). De altijd beladen derby zal, als de coronamaatregelen het toelaten, voor een goed gevuld stadion zorgen. En daar wil het bestuur van Beerschot iets aan doen.

Zo werden er maar 600 tickets verkocht aan supporters van Antwerp om hun club aan te moedigen in het uitvak, terwijl 't Kiel een capaciteit heeft van 12 771 man. De algemeen directeur van Beerschot, Gunther Dieltjens, denkt dat fans van The Great Old zich zullen vermommen als Beerschot-supporters om toch binnen te geraken.

In een interview met ATV legde Dieltjes uit dat er maatregelen werden getroffen om dit te voorkomen. Zo mag er maar 1 ticket per account worden aangekocht en het account moet zijn aangemaakt voor januari 2021.

Als Beerschot denkt dat er gesjoemeld werd met de tickets, zullen ze online op zoek gaan naar verdere informatie over de koper. In het verleden werden er op deze manier toch al wat Antwerp-fans tegengehouden. 

Tags