Brian Riemer gelooft niet wat hij ziet: “Hoe kan zoiets!”

door: AVL
Brian Riemer
Afbeelding bron: Photonews

Het reguliere voetbalseizoen nadert zijn einde en onder meer in de strijd om play-off 1 wacht ons nog een spannende slotfase.

Naast de titel -en degradatiestrijd is het ook uitkijken naar de strijd om play-off 1. Op dit moment wordt plaats vier tot en met plaats 8 ingenomen door Club Brugge, Westerlo, Standard en Anderlecht. Door de beslissing van de disciplinaire raad om de match tussen KV Mechelen en Charleroi zou deze klassering wel eens snel door elkaar geschud kunnen worden.

De wedstrijd tussen Mechelen en Charleroi van enkele maanden geleden werd stilgelegd omwille van wangedrag van de supporters. De raad besliste recent echter om de match te laten herspelen. Een beslissing die op weinig begrip kan rekenen van Anderlecht-coach Brian Riemer.

“Ik begrijp niet hoe zoiets kan gebeuren. De match werd om een goede reden gestaakt. Ik begrijp niet dat iets politieks of hoe je het ook wil noemen zo’n weerslag kan hebben op het sportieve. Net zoals ik niet begrijp dat zoiets nu naar boven komt, in het slot van de competitie", aldus een furieuze Brian Riemer.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24