Clement brengt grote verrassing op persconferentie over match van vrijdag

door: CDC
Philippe Clement
Afbeelding bron: Photonews

Na de interlandbreak staat de 11e speeldag van onze competitie op het programma. Club Brugge neemt het morgen op tegen KV Kortrijk. Op het einde van de persconferentie pakte Philippe Clement uit met een stevige verrassing.

Clement is tevreden dat de spelers gezond en wel terugkeren na de interlandbreak en inzetbaar zijn, maar vindt het wel jammer dat België geen prijs kon pakken met de nationale ploeg. De pers vroeg ook of hij vertrekkers vreesde deze winter, met de aandacht die Lang en De Ketelaere genereren. 

De trainer weet dat je bij een echt goed bod niemand kan tegenhouden, maar rekent er op dat het dan voor alle partijen interessant is. Bovendien gaat Clement er van uit dat beide spelers het seizoen in Brugge uitdoen. 

Clement wees de pers er op dat er nu een zeer zware periode aankomt, met elke drie dagen een wedstrijd. Hij zei ook dat zijn spelers het hem moeilijk maken om te beslissen wie zal spelen, omdat ze goed trainen. Wie bijvoorbeeld erg goed traint is José Izquierdo. Hij zit tegen de verwachtingen in nu al in de selectie.

Tags