Clement over Club-PSG: "een van de makkelijkere wedstrijden van het seizoen"

door: CDC
Philippe Clement
Afbeelding bron: Photonews

Op de vooravond van de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain ziet Club Brugge trainer Philippe Clement het blijkbaar allemaal erg positief in.

De CL-wedstrijd komt steeds dichterbij. De laatste training is achter de rug en de trainers stonden de pers te woord. Clement klinkt ambitieus."We willen zo veel mogelijk uit deze wedstrijd halen. Het is op een hoger niveau dan pakweg tegen Real Madrid. Daarom is het ook interessanter voor de ploeg." Hij wil dan ook dat zijn ploeg er vol voor gaat.

"We gaan niet met elf spelers 90 minuten lang in onze zestien hangen. We gaan ervoor om ook doelpunten te maken en daar hebben we aan gewerkt. Ik wil een ploeg die collectief aanvalt en collectief verdedigt. Al zullen we op verdedigend vlak natuurlijk een stap hoger moeten zetten."

Net omdat het niveau van PSG zo hoog is, ziet Clement er een voordeel in. Hij noemt de match "een van de makkelijkere wedstrijden van het seizoen". Iedereen verwacht immers dat Club Brugge meer dan een maatje te klein is. Volgens de trainer van blauwzwart kan zijn ploeg dus alleen maar winnen.

Download nu de gratis app van Redactie24