Club Brugge staat drama te wachten als dit niet gebeurt

door: MAB
Ruud Vormer
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge verloor afgelopen vrijdag zijn tweede wedstrijd van het seizoen op het veld van KV Mechelen (2-1). Club kon de afgelopen drie wedstrijden niet meer winnen en volgende week staat de Champions League-partij tegen RB Leipzig op het programma. Een wedstrijd van levensbelang voor blauw-zwart. 

 

Volgende week woensdag ontvangt Club Brugge RB Leipzig in de Champions League. Bij winst spelen de West-Vlamingen nog mee voor plaats twee in hun groep en zijn ze verzekerd van een Europese overwintering. Een opsteker die de ploeg van Philippe Clement kan gebruiken, want het gaat moeizaam bij blauw-zwart de laatste weken.

Ook enkele vaste waardes van het team laten steken vallen. Denk maar aan de twee blunders van Simon Mignolet in de partij tegen Standard. Ook goudhaantjes Lang en De Ketelaere, normaal gezien altijd goed voor doelpunten of assists, lijken wat van hun pluimen verloren te hebben.

 En het gaat van kwaad naar erger in de Brugse kleedkamer. Rechtsachter Ignace Van der Brempt testte vrijdag positief op corona en reisde niet mee naar Mechelen. Ook Cisse Sandra en Eduard Sobol waren ziek, maar testten negatief op het coronavirus. 

 

Tags