Comeback bij Rode Duivels door blessure Courtois? Mignolet is duidelijk

door: BVDO
Thibaut Courtois
Afbeelding bron: Photonews

Thibaut Courtois blesseerde zich donderdag op training bij Real Madrid aan de knie. Dat is ook een domper voor de Rode Duivels.

Het volgende half jaar zal Real Madrid het moeten stellen zonder Thibaut Courtois. Onze landgenoot scheurde donderdag op training zijn kruisbanden en moet voor lange tijd revalideren. In de komende dagen wordt hij al geopereerd.

Geen voetbal dus en ook niet bij de Rode Duivels. Volgens Het Nieuwsblad zou dat wel eens kunnen zorgen voor de terugkeer van Simon Mignolet van Club Brugge bij de nationale ploeg. Al was die eigenlijk gestopt.

In maart nam hij afscheid van de Rode Duivels, al voegde hij er ook aan toe dat er altijd gebeld mag worden als er problemen zijn. En dat is er nu wel. De krant ziet wel dat de voetbalbond zelf de eerste stap zal moeten zetten daarvoor.

Het is uitkijken wat bondscoach Domenico Tedesco doet. Met Matz Sels en Koen Casteels heeft hij twee waardige vervangers en er zijn nog enkele Belgische doelmannen die over voldoende talent beschikken.

Simon Mignolet liet na de Europese match van Club Brugge weten dat het niet meteen zijn bedoeling is om terug te keren bij de Rode Duivels.