Dimitri De Condé heeft ernstige waarschuwing voor de spelers van Genk

door: CDC
Dimitri De Condé
Afbeelding bron: Photonews

KRC Genk stelde vandaag de nieuwe trainer, Bernd Storck, officieel voor. Head of Football Dimitri De Condé liet daarbij duidelijk blijken dat de spelers maar beter hun best doen, of de gevolgen zullen groot zijn.

Met de nieuwe trainer wil Genk opnieuw aansluiting met de top vinden. Genk stond in het verleden al in contact met Storck, maar dat sprong toen af eens bleek dat hij zijn staf niet mocht meebrengen. Iets wat nog steeds het geval is, maar toch lijken ze elkaar nu gevonden te hebben. 

Vooral het feit dat de Duitser in het verleden bij andere Belgische clubs snel resultaten kon halen in moeilijke omstandigheden zorgde ervoor dat Genk hem deze keer zeker wilde. Bovendien heeft de club een talentvolle kern, dus dat zou zeker opnieuw moeten lukken.

Indien die spelers echter niet mee willen, dan is De Condé duidelijk: "De nieuwe trainer heeft mijn volledige steun en de spelers hebben geen keuze. Ik ben heel duidelijk: wie de nieuwe trainer niet volgt, gaat er uit. Daar ben ik zwart-wit in."