Dit denken voetbalfans over situatie van Ruud Vormer bij Club Brugge

door: BVDO
Ruud Vormer
Afbeelding bron: Photonews

Ruud Vormer zit al enkele speeldagen niet meer in de wedstrijdkern van Club Brugge.

Club Brugge wil Ruud Vormer in zijn laatste contractjaar alsnog naar de uitgang begeleiden. Eleven Sports vroeg de fans in een poll wat zij denken over de positie van Vormer bij blauwzwart.

58,8 procent van de mensen die op de poll reageerden vinden dat Ruud Vormer een nieuwe kans moet krijgen bij Club Brugge. Een greep uit de reacties...

“Is een krijger die elk team in zijn ploeg wil en ik ben geen fan van Brugge. Kuiste het vuile werk op voor Hans Vanaken zodat hij hoger kon spelen en in de schijnwerpers kon komen. Hij verdient een veel beter einde.”

“De Nederlandse en nog enkele andere buitenlandse ploegen staan in de rij om hem met open armen te aanvaarden. Echter wil Vormer niet inboeten op zijn loon. Op een bepaald moment moet je als speler dan wel een keuze maken. Kies je voor het geld of wil je nog spelen?”

“ Maar denk niet dat hij nog veel gaat spelen en zou de eer aan zichzelf moeten houden en in schoonheid vertrekken. Heel mooie periode gehad, zou zonde zijn om deze op de bank af te sluiten.”

“Ergens in de basis te kunnen spelen. Club is ook geen liefdadigheidsinstelling en alle fans eisen nog een 3-tal toptransfers. Zo’n spelers kosten niet alleen veel geld qua transferprijs, maar hebben ook automatisch een zwaar loon. Brugge probeert Vormer buiten te duwen…”

“Het is duidelijk dat hij op dit moment kiest voor het geld. Daarmee helpt hij Club niet, want Vormer heeft een van de 3 zwaarste lonen binnen Club. Mocht zijn loon vrijkomen zie ik binnen de week een topspeler bij Club tekenen. Maar hij helpt zichzelf ook niet.”

“Dat het een afscheid in mineur aan het worden is dan weer wel spijtig. Maar Vormer is hier even schuldig aan als Club hoor ! 1) Vormer denkt nog steeds mee te kunnen op het hoogste niveau maar dit is allesbehalve het geval. 2) Vormer mag transfervrij naar het buitenland gaan...”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24