Dit zijn de tegenstanders van RSC Anderlecht en AA Gent in play-offs Conference League

door: WVB
Kompany
Afbeelding bron: Photonews

RSC Anderlecht en AA Gent kennen hun tegenstanders voor de play-offs in de Conference League, de nieuwe Europese voetbalcompetitie, op voorwaarde dat ze door de derde voorronde komen. Anderlecht zal het moeten opnemen tegen de winnaar van Vitesse (P-B) - Dundalk FC (Ierland), terwijl Gent het zal moeten opnemen tegen hetzij Raków Czestochowa (Polen) of FC Rubin Kazan (Rusland). 

 

Dit was het resultaat van de loting die maandag op het hoofdkantoor van de UEFA in Nyon, Zwitserland, is verricht. RSC Anderlecht maakt donderdag (19.00 uur) zijn debuut in Elbasan, Albanië, waar het zal aantreden tegen KF Laçi, vierde in de ter ziele gegane Albanese competitie.

De Buffalo's, die in de tweede ronde het Noorse Valerenga (4-2) uitschakelden, ontvangen donderdag FK RFS, dat in Letland tweede is geworden (20.30 uur). De terugwedstrijden zijn gepland voor donderdag 12 augustus.

Als zij zich kwalificeren, zal RSCA het opnemen tegen Vitesse Arnhem of Dundalk FC. Vitesse Arnhem eindigde vorig seizoen als vierde in de Eredivisie, terwijl Dundalk de Ierse beker won.