Emmanuel Dennis openhartig over periode bij Club: "Ik voelde me verloren"

door: CDC
Emmanuel Dennis
Afbeelding bron: Photonews

Emmanuel Dennis kende een opvallende carrière bij Club Brugge. Hij schoot als een komeet naar boven en werd erg populair, zijn marktwaarde steeg naar ongekende hoogtes. Maar plots stokte de motor en hij moest noodgedwongen vertrekken langs de achterdeur. In Het Nieuwsblad blikt hij terug op die periode.

De passage van corona viel erg zwaar voor de winger. "Ik heb publiek nodig, want ik ben een showman. Zonder fans is voetbal dood." Dat zorgde voor problemen, zo zet hij. "Ik was echt down" en "ik voelde me verloren." Tot overmaat van ramp verloor Dennis ook zijn broer in die periode.

Bij Brugge zelf liep het niet meer. Er was een incident in de spelersbus, waar hij zijn plek verloor en zijn verhaal bij Club was over. Ook hij wilde vanaf dan helemaal weg: "Had ik iemand moeten slaan om weg te geraken, ik had het gedaan. Zo wanhopig was ik. Maar ik ben niet gewelddadig."

Toch blijft Dennis positief over de club. "Ik zal Club Brugge nooit vergeten, die club zit in mijn hart.” Nu speelt hij goed in Watford en daar lijkt hij weer in een positieve flow te zitten. "Ik ga elke dag met een glimlach naar de training. Ik weet dat iemand me zal doen lachen. Life is good.”

Tags