Europese topclub wil De Ketelaere volgende zomer binnenhalen

door: MAB
Club Brugge - Charles De Ketelaere - Ignace Van der Brempt
Afbeelding bron: Photonews

Het Brugse goudhaantje Charles De Ketelaere mag al een tijdje rekenen op interesse van enkele grote Europese clubs. Maar een transfer naar Frankrijk wordt steeds concreter. Paris Saint-Germain zou de 20-jarige De Ketelaere zo snel mogelijk willen binnen halen.

Charles De Ketelaere kreeg vorig seizoen al aanbiedingen van Inter Milan en Bayern München, maar hij besloot om zijn contract bij Brugge te verlengen tot 2025. Of blauw-zwart de Rode Duivel nog lang bij zich kan houden, is nog maar de vraag. Volgens het Spaanse blad Fichajes wil PSG de jonge centrumspits aan zich binden.

De Franse grootmacht zoekt een vervanger voor Mauro Icardi. Bij voorkeur een jonge, aanvallende speler die grote stappen kan zetten. De Ketelaere zou de uitgelezen man zijn om die positie in te vullen.

Op 7 december ontvangt PSG in de Champions League Club Brugge. Na het 1-1 gelijkspel, zal de Franse topclub op zijn hoede zijn tegen de West-Vlamingen. Ook De Ketelaere zal extra in de gaten gehouden worden. De Belgische landskampioen zou 40 miljoen euro vragen voor de Rode Duivel.

Tags