Felice Mazzu haalt onbegrijpelijk uit naar Club Brugge na eerste nederlaag in zes matchen

door: BVDO
Felice Mazzu
Afbeelding bron: Photonews

Sporting Charleroi weet opnieuw wat verliezen is. Na een mooie reeks was OH Leuven met 0-1 te sterk.

Vijf wedstrijden op rij verloor Sporting Charleroi niet. De ploeg van Felice Mazzu won de twee laatste wedstrijden, maar ging nu onderuit tegen OH Leuven. Opvallend was dat de wedstrijd even stopgezet moest worden, doordat fans van Charleroi allerlei dingen op het veld gooiden naar de doelman van OHL.

Felice Mazzu was achteraf niet blij met de houding van de scheidsrechters. Er kwam slechts vijf minuten extra tijd bij en dat was volgens Mazzu veel te weinig. “Er waren vijf wissels per team, er was Leuven die de wedstrijd vertraagde, er was de tijdwinst van de OHL-doelman”, klonk het.

En hij ging nog een stapje verder. “Ik geef nooit kritiek op de scheidsrechter, maar in dezelfde situatie worden er in Brugge elf minuten aan toegevoegd”, was zijn hard oordeel nog.