Gilles De Bilde houdt zich niet in tegen Brian Riemer van RSC Anderlecht

door: BVDO
Brian Riemer.
Afbeelding bron: Photonews

Twaalf nieuwkomers krijgt Brian Riemer bij RSC Anderlecht uiteindelijk. En dat schept duidelijk de nodige verwachtingen.

Met de komst van Thorgan Hazard kreeg trainer Brian Riemer bij RSC Anderlecht maar liefst twaalf inkomende transfers tijdens de zomermercato.

“Dit is de strafste transfer van het seizoen in onze competitie”, vertelt Gilles De Bilde erover bij VTM Nieuws. “Hij is 30 jaar, maar komt zeker niet uitbollen. Hij wil zich in de kijker spelen, om naar het EK te gaan. Want voor de bondscoach is het zo dat wie niet speelt niet geselecteerd kan worden.”

“De club heeft veel ervaring en kwaliteit binnengehaald en dan kan je je gewoon niet meer verstoppen. Zo simpel is het. Anderlecht moet sowieso meedoen voor play-off 1, maar moet ook denken aan de titel.”

“Je kan je niet verstoppen achter een of ander excuus, met deze kern en deze kwaliteit moet je voluit gaan. Al heb je dan wel een betere prestatie dan hetgeen je vorig weekend liet zien tegen KRC Genk nodig. Riemer is gewaarschuwd!”