Goed nieuws voor Lukaku bij Chelsea na ophefmakende uitspraken

door: MAB
lukaku
Afbeelding bron: Photonews

Romelu Lukaku kwam de laatste dagen met enkele straffe uitspraken over zijn situatie bij Chelsea. De Belgische spits zei fysiek in orde te zijn, maar hij is niet gelukkig met het aantal speelminuten dat hij krijgt bij de Londense club. 

Lukaku lijkt de overstap van Inter naar Chelsea nog niet te hebben verteerd. De Rode Duivel sukkelde lang met een blessure en kon zich sindsdien niet meer in de basis knokken. In een interview met Sky Sports Italia vertelde hij onlangs dat hij een terugkeer naar Inter Milan wel ziet zitten. 

Maar er komt misschien verbetering in de situatie rond Lukaku's speelminuten. De Duitse coach Tuchel komt steeds meer onder druk te liggen na de tegenvallende resultaten van de laatste weken. Ondanks het feit dat hij vorig jaar de Champions League won met The Blues, wordt er al druk gespeculeerd over een mogelijke opvolger. 

Chelsea staat momenteel tweede in de Premier League, maar heeft wel 11 punten achterstand op leider Manchester City. De kloof tussen beide ploegen lijkt voor sommige analisten quasi onmogelijk nog te overbruggen. Het seizoen in Engeland is echter nog lang. 

Tags