Goots strooit nog wat zout in de wonde: "Onvoorstelbaar hoe slecht Antwerp daarmee omgaat"

door: MAB
Radja Nainggolan
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp geraakte niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Union. En 'The Great Old' mag zich gelukkig prijzen met die uitslag, want de Brusselaars morsten met heel wat kansen.

 

Patrick Goots, analist en voormalig Antwerp-speler, zag 'zijn' club met momenten goed spelen, maar stoorde zich mateloos aan de stilstaande fases. Ondanks het feit dat 'The Great Old' beter weet op te bouwen, blijft het vierkant draaien als het gaat om spelhervattingen. 

"Antwerp gaat volgens mij alleen nog maar groeien in deze play-offs en dat gevoel heb ik niet bij Anderlecht", vertelde hij in Gazet van Antwerpen. "Defensief zie ik geen problemen, zeker niet als ook Seck terug is én ook Engels mogelijk weer aansluit bij de kern."

"Offensief blijft het wel te weinig. Ik verwacht niet alleen meer van Frey, maar ook van Benson of Balikwisha en de opkomende backs. En van de stilstaande fases. Onvoorstelbaar hoe slecht Antwerp daarmee omgaat. Beseffen ze niet dat elke slechte vrije trap of hoekschop een weggegooide kans is?"