Hazard genoemd bij steenrijke Premier League-club

door: MAB
Eden Hazard
Afbeelding bron: Photonews

Eden Hazard vertoeft, door blessures, vaak op de bank bij Real Madrid. Hij stond dit seizoen nog maar vier keer in de basis bij de Koninklijke en gaf 1 assist. Zijn naam wordt onder meer al gelinkt aan Newcastle United, dat onlangs werd overgenomen door het investeringsfonds Public Investment Fund uit Saudi-Arabië.

 

Newcastle United heeft met zijn nieuwe Saoedische eigenaars een serieuze kapitaalinjectie gekregen en gaat waarschijnlijk een heus transferoffensief beginnen. De afgelopen weken werden daarbij al straffe namen genoemd. Zo zou Eden Hazard, momenteel bezig aan een mindere periode bij Real Madrid, een eventueel doelwit zijn van de club.

Maar volgens de Daily Mail aast Newcastle momenteel nog op Ismaila Sarr. De 23-jarige flankaanvaller van Watford scoorde al vier keer in de afgelopen negen wedstrijden. Het lijkt echter niet dat Watford, 14de in de Premier League, zijn goudhaantje zonder slag of stoot zal willen verkopen. De club wilt Sarr zo lang mogelijk bijhouden om hem komende zomer aan een enorm bedrag te kunnen doorverkopen. 

Tags