Hazard kan weer niet overtuigen bij verliezend Real Madrid

door: MAB
Eden Hazard
Afbeelding bron: Photonews

Eden Hazard stond opnieuw in de basis bij Real Madrid voor het duel met Getafe. 'De Koninklijke' verloor met 1-0, Hazard mocht pas na de rust invallen.

Bij Real Madrid was de goede vorm ver zoek. De Spaanse grootmacht kon maar vier schoten op doel forceren, ondanks het feit dat ze 74% balbezit hadden op het einde van de partij. Thibaut Courtois, die speelgerechtigd was na een vals positieve coronatest, moest al na negen minuten spelen het enige doelpunt van de partij incasseren.

Eden Hazard stond, ondanks het uitvallen van zijn grote concurrent Vinicius Jr. door corona, niet in de basis bij Real Madrid. De Spanjaard Asensio kreeg voorrang op de Belg, al mocht Hazard in de 46ste minuut wel invallen. De Rode Duivel kon echter niet overtuigen.

Real staat nog steeds op kop in Spanje met 46 punten uit 20 wedstrijden. Eerste achtervolger Sevilla heeft 38 punten, maar heeft nog twee wedstrijden te goed.