Hendrik Van Crombrugge komt met fors verwijt voor RSC Anderlecht en geeft de club een groot probleem

door: BVDO
RSCA
Afbeelding bron: Photonews

RSC Anderlecht schoof doelman Hendrik Van Crombrugge dit seizoen aan de kant. Bart Verbruggen nam zijn plaats in en deed dat meer dan voortreffelijk.

Zonder dat hij grote fouten maakte werd Hendrik Van Crombrugge plots uit doel weggehaald bij RSC Anderlecht en vervangen door Bart Verbruggen.

De bedoeling van paarswit was om de Nederlander in de kijker te zetten, zodat hij deze zomer een transfer kan maken die heel veel geld in het laatje zal brengen. “Als je zo wordt behandeld, dan slaat dat diepe wonden”, zegt Hendrik Van Crombrugge aan Radio Radzinski.

In de wintermercato liet hij een transfer naar Nottingham Forest nog voor wat het was. “Maar mocht Nottingham op het einde van het seizoen terugkomen, dan zou ik daar zeker over nadenken”, voegt de goalie er nog aan toe.

En dat zou misschien wel eens een ramp kunnen zijn voor RSC Anderlecht. Zij rekenen op een vertrek van Verbruggen, maar niet op een transfer voor Verbruggen én Van Crombrugge. Want anders hebben ze geen eerste doelman meer...