Jan Mulder zeer kritisch: “Dat deed Anderlecht in het verleden wel vaker”

door: BVDO

Anderlecht zit in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg van trainer Felice Mazzu heeft het bijzonder moeilijk om een wedstrijd te winnen.

Dat Vincent Kompany vertrok bij Anderlecht en Felice Mazzu hem moest vervangen is nog niet op een groot succes uitgedraaid. Jan Mulder was te gast bij Radio Radzinski om het over de twee trainers van Anderlecht te hebben.

“Ik vond Mazzu zeker geen slechte keuze, want hij maakte toch indruk bij Union SG en Charleroi. Oké, hij speelde meer via de omschakeling bij beide ploegen maar ik genoot wel van Union, hoor. Het is een heel sympathieke man, maar het is duidelijk dat hij meer moet halen uit deze ploeg", klinkt het.

Al had Anderlecht volgens Mulder nooit afscheid mogen nemen van Vincent Kompany. Voor Mulder had hij een contract van tien jaar moeten krijgen. De politiek van Anderlecht klopt gewoonweg niet voor de Nederlander.

“Een trainer inwisselen voor een andere en denken dat het dan plots beter gaat… Dat is zo makkelijk. Bovendien ben ik ook geen voorstander om een succestrainer weg te halen bij een andere Belgische club, al deed Anderlecht dat in het verleden wel vaker.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24