Jan Mulder ziet een grote leegte opduiken bij Club Brugge

door: BVDO
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Het verloop van spelers van de ene naar de andere club zorgt niet meer zoals vroeger voor grote leegtes. De vertrokken pionnen zijn snel vergeten.

Lionel Messi was na twee maand alweer vergeten bij FC Barcelona en ook het vertrek van Romelu Lukaku bij Chelsea heeft helemaal geen gat geslagen.

Met een mogelijk vertrek van Hans Vanaken richting West Ham United was dit mogelijk wel zo geweest, al toonde de transfer van Charles De Ketelaere na een goede twee maand ook al dat een storm snel gaat liggen.

Voor analist Jan Mulder is er bij Club Brugge wel degelijk een grote leegte. “Ruud Vormer is weg. In dit seizoen onder een nieuwe coach zat hij de eerste weken nutteloos op de bank, en nu zelfs in een spijkerjack op de tribune”, zegt de Nederlander over zijn landgenoot in Humo.

“Ruud schijnt in no time zó slecht te zijn gaan voetballen dat hij met goed fatsoen niet meer in de selectie voor de Champions League kan worden opgenomen. Kijkt de geliefde aanvoerder nog naar een wedstrijd van zijn Club op de televisie? Ik wel, en ik mis dat loopje, de corners en zijn analyse van de wedstrijd: 'Lekker, toch?’”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24