Jan Vertonghen doet opvallende uitspraak na nederlaag Anderlecht: “Ik kende zijn naam zelfs nog niet”

door: AVL
Jan Vertonghen
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht speelde afgelopen zondag thuis 2-2 gelijk tegen OH Leuven. Kersvers aanwinst Jan Vertonghen mocht in de 56e minuut invallen en maakte zo zijn eerste minuten voor paars-wit.

Bij een 0-1 achterstand zag Vertonghen in minuut 71 hoe zijn ploegmaat Julian Duranville Anderlecht op heerlijke wijze langszij bracht. Het 16-jarige toptalent haalde uit vanop afstand en maakte zo zijn eerste doelpunt in de A-kern van Anderlecht.

Na afloop van de wedstrijd pakte Jan Vertonghen, die zijn ploegmaats duidelijk nog beter moet leren kennen, uit met een opvallende uitspraak over de paars-witte groeibriljant.

"16? Ik wist zelfs niet dat hij zo jong was. Ik kende zijn naam zelfs nog niet", aldus een verbaasde Jan Vertonghen tegenover Het Laatste Nieuws.