John van den Brom in vieze papieren bij Genk na nieuwe opdoffer

door: MAB
John van den Brom Racing Genk
Afbeelding bron: Photonews

Genk verloor zondagmiddag met 2-3 van Club Brugge dat een helft met tien man moest spelen. Coach John van den Brom ligt steeds meer onder vuur. Woensdag speelt Genk opnieuw thuis tegen Brugge in de Beker van België, een match die doorslaggevend kan zijn voor de toekomst van de Nederlander bij de Limburgers. 

De mindere resultaten blijven zich opstapelen bij Genk. De Limburgers staat op een teleurstellende 10de plaats in het klassement met 21 punten uit 16 wedstrijden. In de Europa League speelde ze 1-1 gelijk tegen Zagreb en overwinteren momenteel in de Conference League.

Het krediet van John van den Brom is bijna op bij Genk. De kwartfinale van de Beker van België lijkt een vereiste te worden. Genk moet dan in eigen huis, en met meer druk op de schouders, winnen van Club Brugge

Het bestuur van KRC Genk heeft zelfs al een opvolger klaarstaan. Deze maand stelden de Limburgers de Deen Glen Riddersholm aan als assistent. De kans is groot dat Riddersholm de nieuwe T1 zou worden, moest van den Brom de verwachtingen niet kunnen inlossen.