KV Kortrijk trekt aan de alarmbel: "Alsof we Real Madrid waren"

door: MAB
KV Kortrijk - Beerschot
Afbeelding bron: Photonews

Beerschot won gisteren de levensbelangrijke wedstrijd tegen KV Kortrijk met 2-1 en mag nog dromen van behoud. Bij Kortrijk kwam het verlies, en vooral de manier waarop, hard aan.

Want de bezoekers begonnen goed aan de wedstrijd. De eerste 20 minuten domineerden de Kortrijkenaren de partij en kwamen in de 10de minuut al op voorsprong dankzij Moreno. Maar daarna sloop er nonchalance in het spel van Kortrijk, en dat besefte ook kapitein Kristof D'Haene.

"Ik denk dat we allemaal eens in de spiegel moeten kijken, want we speelden alsof we Real Madrid waren", vertelde hij bij Sporza. "Vandaag trok het 60 à 70 minuten op niets meer. Volgende week is er de derby, dan gaan we er echt moeten staan."

Zaterdag ontvangt Kortrijk Zulte Waregem, dat pas 16de staat in het klassement. Een wedstrijd die dus moet gewonnen worden door D'Haene en co.