Lamkel Zé boort opvolger de grond in : "Nieuwe Ronaldo? Pfff, sorry"

door: MAB
Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Antwerp ontvangt zondag Anderlecht en heeft een goed resultaat nodig na de 0-3 pandoering van Fenerbahçe in de Europa League. Er ligt veel druk op het aanvallend compartiment van de Antwerpenaren, en daar denkt woelwater Lamkel Zé het zijne van. 

Gewezen Antwerp-spits Didier Lamkel Zé sprak zich in Het Nieuwsblad uit over de huidige aanvallers van The Great Old. Volgens hem ging voorzitter Paul Gheysens hem vervangen door een efficiëntere speler. "Waar zit die dan? Balikwisha? Pfff, sorry. Dat is niet hetzelfde."

Lamel Zé, momenteel aan de slag bij DAC Dunajska Streda in Slovakije, neemt geen blad voor de moment over zijn nieuwe opvolger. Volgens de Kameroener is Viktor Fisher een van de oorzaken waarom het zo stroef loopt in de aanval van Antwerp.

"Neem nu Fischer… Ze pakten mijn nummer zeven af om aan hun nieuwe Ronaldo te geven. Ze dachten dat ze mij daar kwaad mee zouden maken, maar ik heb dat weggelachen. En je ziet nu wel." Antwerp en Anderlecht spelen om 18u30 tegen mekaar op den Bosuil. 

 

Tags