Lukaku wordt zwaar gestraft na krasse uitspraken in interview met Sky Sports

door: MAB
lukaku
Afbeelding bron: Photonews

Romelu Lukaku ligt momenteel in de onderste schuif bij coach Thomas Tuchel. De Rode Duivel vertelde in een interview met Sky Sports Italia dat hij niet gelukkig is met zijn situatie bij Chelsea en dat hij te snel uit Milaan is vertrokken. 

En dat is niet naar de zin van de Duitse coach die hem, volgens bronnen rond de club, prompt uit de selectie zette voor de wedstrijd van vanavond tegen Liverpool (17.30). De sanctie komt er om een voorbeeld te stellen, interne kritiek op de trainer wordt niet geapprecieerd bij The Blues. 

Lukaku vertelde in het interview met Sky Sport Italia, dat sinds donderdag het gespreksonderwerp is in Engeland, dat hij in Italië wou blijven. De spits kreeg echter geen verbeterd contract bij Inter, en wekte de indruk dat hij dan maar tegen zijn zin naar Chelsea verkaste. 

En dat is niet het geval. Het interview werd afgenomen juist nadat Lukaku terugkwam uit blessure. “Ik ben niet blij met de situatie en dat is niet meer dan normaal. De hoofdcoach heeft besloten om een ander systeem te spelen. Ik mag niet opgeven, ik moet hard blijven werken en professioneel zijn. Ik ben niet blij met de situatie, maar ik ben een werker en ik mag niet opgeven.”