Mbappé trekt de deur bij PSG achter zich toe

door: MAB
Kylian Mbappe
Afbeelding bron: Photonews

Het verhaal van het Franse wonderkind Kylian Mbappé bij PSG lijkt ten einde te komen. Al maanden wordt de aanvaller gelinkt met allerlei grootmachten van het Europese voetbal, maar het lijkt erop dat hij komende zomer finaal vertrekt uit de Franse hoofdstad. 

Real Madrid slaagde er in de vorige transferperiode niet in Mbappé aan zich te binden, maar De Koninklijke lijkt de Fransman niet zonder slag of stoot op te geven. Real wilt de Franse international samen zien spelen met Vinicius Junior en Karim Benzema, waarvoor Hazard plaats zou moeten maken. 

Sportief directeur van PSG Leonardo vertelde al dat het dossier van Mbappé heel wat kopzorgen met zich meebracht. "Het is een gecompliceerde situatie. We zouden graag willen dat hij tot het einde van zijn carrière bij PSG blijft, maar we zijn ons ervan bewust dat we zijn beslissing moeten respecteren. Als hij wil blijven, weet hij dat we hem dolgraag willen."

Mbappé heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot sterkhouder bij PSG, zowel in de competitie als in Europa. De 23-jarige aanvaller speelde 195 wedstrijden voor de club uit Parijs, scoorde daarin 174 keer en gaf 76 assists.   

Tags