Messi keert terug naar oude liefde: "Ik wil de club helpen"

door: MAB
Lionel Messi
Afbeelding bron: Photonews

De Argentijnse superster Lionel Messi sluit een terugkeer naar FC Barcelona niet uit. Dat liet de PSG-aanvaller zelf weten in een interview met Diario Sport. Messi zou de functie van technisch directeur willen opnemen bij de Catalanen. 

Messi sprak in een interview met Diario Sport openlijk over een eventuele terugkeer naar Camp Nou. "Ik heb altijd gezegd dat ik graag de club zou helpen, op welke manier dan ook. Het moet een situatie zijn waarin ik nuttig kan zijn en wat kan bijdragen."

De Argentijn sprak duidelijke taal over zijn intenties. "Ik zou technisch directeur willen worden. Natuurlijk weet ik niet of dat bij Barcelona of een andere club gaat zijn, maar als er een mogelijkheid is zou ik daar voor openstaan. Ik hou van Barcelona en ik hoop dat de club gezond blijft, verder kan groeien en bij de beste van de wereld blijft behoren."

Een emotionele Messi verliet vorige zomer Barcelona voor een avontuur bij de Franse sterren van PSG. 21 jaar lang verdedigde hij de kleuren van de Catalanen, maar door financiële redenen kon de club hem niet langer betalen. Het contract van Messi ligt bij PSG vast tot 2023.

Tags