Messi trapt nog maar eens tegen Parijse schenen

door: MAB
Lionel Messi
Afbeelding bron: Photonews

Paris Saint-Germain staat na 14 speeldagen al 10 punten los in de Franse Ligue 1. Zaterdagavond won het, na wat gebibber op het einde, met 2-3 van Bordeaux. Maar een geblesseerde Messi zorgt voor wrijving in het Parijse kamp.

 

De Argentijnse superster stond niet op het veld tijdens de 2-3 overwinning tegen Bordeaux. Ook in het Champions League-duel met RB Leipzig zat Messi aan de kant met een blessure aan de knie.

Ondanks het feit dat hij aan de kant staat bij PSG, meldde hij zich wel voor de Argentijnse nationale ploeg en reisde deze week af naar zijn thuisland.

Argentinië speelt dit jaar nog twee kwalificatiewedstrijden: tegen Uruguay (zaterdag 13/11) en tegen Brazilië (woensdag 17/11). Twee zware kleppers waar de Argentijnen op hun kapitein willen rekenen. Het vertrek van Messi zorgt echter voor irritatie bij de sportieve baas van PSG.

"We vinden het niet oké dat een speler vertrekt vanwege interlandverplichtingen, terwijl die in onze ogen niet fit is of herstellende is. Het is niet logisch," aldus Leonardo.

In het contract van Messi zou wel een speciale clausule zijn opgenomen waarin staat dat de nationale ploeg voorrang krijgt op het clubvoetbal. Of hij in actie zal komen met Argentinië is nog maar de vraag.

Tags