Mignolet belandt in onderste schuif van Martinez na deze flater

door: MAB

De laatste kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels in en tegen Wales wordt morgen gespeeld. De kwalificatie voor de Belgen is binnen, maar bondscoach Martinez wil de partij met een zo sterk mogelijke opstelling aanvangen. De grote vraag is: wie begint er tussen de palen?

 

Martinez zei onlangs in een interview dat de partij met Wales "zeer vijandig wordt". De ploeg van Gareth Bale aast op de tweede plaats in Groep E en zal daarvoor vechten. De bondscoach wil dan ook de sterkst mogelijke elf spelers opstellen.

Thibaut Courtois reist al niet mee naar Wales. De doelman van Real Madrid kon al een week niet meer pijnvrij trainen en krijgt rust. Normaal zou Simon Mignolet de logische tweede keuze zijn, maar het zou goed kunnen dat de Club-doelman een stapje opzij zal moeten zetten.

Koen Casteels, aan de slag bij Wolfsburg, maakte op training en in Duitsland indruk op Martinez. Mignolet daarentegen ging in de partij tegen Standard twee keer zwaar de fout in. De bondscoach zou naar verluidt Casteels een kans willen geven bij de nationale ploeg.

Tags