Noa Lang stelt zwaar teleur bij Club: "Feiten zijn wat ze zijn"

door: MAB
Noa Lang Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

De Nederlandse jonkie Noa Lang speelde dit seizoen al enkele prachtwedstrijden bij Club Brugge. De 22-jarige vleugelspeler werd de afgelopen weken al gelinkt met Arsenal en AC Milan, maar zakte vrijdag tegen Mechelen zwaar door de mand. 

Het laatste doelpunt dat Lang maakte in de Belgische competitie dateert van begin september tegen KV Oostende. Met drie doelpunten en zes assists in 14 wedstrijden kan de Nederlandse international wel nog steeds goede cijfers voorleggen, maar het lijkt toch meer en meer dat hij in een dipje terechtkomt. 

"De kranten maakten er een speler van wereldklasse van, maar de feiten zijn wat ze zijn", vertelt radiocommentator Tom Boudeweel op Sporza. Lang werd afgelopen weken in duidelijk verband gebracht met AC Milan. De club uit Turijn is op zoek naar jonge vleugelspelers die veel potentieel vertonen. 

"Lang valt nu al weken of misschien wel maanden op met zijn negatieve lichaamshouding, de sportieve prestaties blijven uit. De Ketelaere zorgt af en toe nog voor een flits, maar van Lang gaat helemaal niets meer uit", besluit Boudeweel. 

Tags